'Ronda Rousey heeft contract getekend bij WWE'

Het hing al een tijdje in de lucht, maar MMA-ster Ronda Rousey lijkt dan toch eindelijk getekend te hebben bij de World Wrestling Entertainment, de populaire Amerikaanse showworstelorganisatie, bekend van onder anderen Hulk Hogan, Andre the Giant en The Sheik.

Rousey liet in 2014 al doorschemeren best wel een keer aan het showworstelen mee te willen doen. 'Je weet nooit,' liet de toenmalige UFC-kampioene toen weten in een interview met de WWE. Twee jaar geleden was haar eerste korte optreden tijdens Wrestlemania 31 toen ze het in de ring samen met The Rock opnam tegen Triple H en Stephanie McMahon.


Rousey en The Rock vs Triple H en McMahon (Bron: Youtube)

Er is verder nog niet veel bekend welke rol Rousey zal gaan spelen in Wrestlemania of het populaire Women's Royal Rumble. Fans verwachten dat Rousey deze laatste makkelijk zal winnen.

Rousey werd deze week al in een restaurant met Triple H gespot, maar dat etentje met de invloedrijke man bij de WWE werd afgedaan als een goedkope publiciteitsstunt. Met het tekenen van Rousey hoopt de WWE aan populariteit te winnen bij het grote publiek.