'Ant McPartlin voert voogdijstrijd om hond'

Anthony McPartlin heeft er geen moeite mee na zijn op handen zijnde scheiding zijn fortuin te delen, maar de Brit en zijn aanstaande ex Lisa voeren volgens The Sun wel een strijd om de voogdij over hun hond Hurley.

De bekende televisiepresentator, bekend van hdet duo Ant & Dec, bevestigde afgelopen weekend de al langer rondzingende geruchten dat zijn huwelijk met Lisa McPartlin na elf jaar op de klippen is gelopen. "Ant vraagt om privacy in deze moeilijke tijd. Voor hemzelf, voor Lisa en hun naaste familie", liet een woordvoerder weten.

De Brit heeft een hechte band met de viervoeter. Toen hij deze zomer werd opgenomen in een afkickkliniek om van zijn verslaving aan pijnstillers af te komen, mocht hond Hurley zelfs bij hoge uitzondering langskomen. "Ant is gek op Hurley, hij is als een kind voor hem", aldus een bron van de krant. "Maar dat geldt ook voor Lisa. Het is een gevoelig onderwerp want ze dachten altijd dat ze hem samen zouden grootbrengen." Volgens de insider hebben de twee momenteel gedeelde voogdij over de labrador, en wordt er gewerkt aan een formele regeling.

Ant is met zijn vaste collega Declan Donnelly (Dec) al jaren een van de populairste Britse televisiepresentators. Samen doen ze programma's als Britain's Got Talent, I'm A Celebrity... Get Me Out Of Here! en Saturday Night Takeaway.

'Ant McPartlin voert voogdijstrijd om hond'
'Ant McPartlin voert voogdijstrijd om hond' (Foto: BuzzE)