Vermeer zinspeelt op vertrek bij Feyenoord

Kenneth Vermeer heeft zijn zinnen gezet op een winters vertrek bij Feyenoord. De doelman wil niet langer op de bank zitten bij de Rotterdammers.

Giovanni van Bronckhorst heeft besloten dat Brad Jones ook na de winterstop de eerste doelman is van Feyenoord, waardoor de fitte Vermeer wederom plaats zou moeten nemen op de bank. Dat is naar verluidt aangekomen als een mokerslag bij de goalie, meldt De Telegraaf maandagmorgen.

Feyenoord zou op 28 december geïnformeerd zijn dat een club uit het buitenland Vermeer voor zes maanden op huurbasis over wilde nemen, waarbij de doelman een basisplek zou krijgen. De Rotterdammers dachten vervolgens drie dagen na, maar besloten geen deal te sluiten.

"Ik ben naar Feyenoord gekomen om te spelen en niet om op de bank te zitten. We moeten praten met de trainer en de clubleiding", vertelt Vermeer. "Het is niet de bedoeling om nog twee jaar op de bank te zitten. Ik heb nu niet de leeftijd om reservedoelman te zijn."

Vermeer heeft nog een contract tot de zomer van 2020 bij Feyenoord. Mede door blessureleed kwam hij de afgelopen twee seizoenen niet verder dan drie wedstrijden in de hoofdmacht.