FOK! Wat een weer: opklaringen en regen

Veel bewolking maar in het zuiden opklaringen. Deze opklaringen breiden zich langzaam noordwaarts uit. Het blijft de gehele dag droog. De maximumtemperatuur loopt uiteen van 2°C in het noordoosten tot 6°C in het zuiden. De oost tot zuidoostenwind is overwegend matig. Aan zee neemt de wind in de avond toe naar matig tot vrij krachtig en draait naar een zuidelijke richting.

Komende nacht neemt de bewolking van het westen weer uit toe maar het blijft vrijwel overal droog. De minimumtemperatuur wordt aan het begin van de nacht bereikt, in het zuidwesten ligt deze rond 3°C en in het noordoosten rond -1°C. De wind is zuidelijk, matig, aan de kust zuid tot zuidwest, vrij krachtig, later krachtig.

Maandag neemt de bewolking van het westen uit verder toe en in de middag en avond trekt een regengebied van het westen uit over Nederland. De temperatuur loopt gedurende de dag op naar ongeveer 6°C. De zuidwestelijke wind is matig tot vrij krachtig, aan zee is de wind krachtig tot hard, later af en toe stormachtig. In de avond zijn er aan de kust windstoten mogelijk tot 85 km/u. (Bron: KNMI)

Nederland
 

Vorige week een wandeling gemaakt bij Mill. En ik kwam deze molen tegen.  (Foto: qltel)
Vorige week een wandeling gemaakt bij Mill. En ik kwam deze molen tegen. (Foto: qltel)

Jouw foto of filmpje bij het weerbericht? Mail hem naar weer@fok.nl onder vermelding van je username en waar je de foto (ongeveer) hebt gemaakt. Wie weet staat jouw foto bij het volgende weerbericht!