Servers Gravity Rush 2 blijven nog even aan

Sony had tot ieders verbazing vorig jaar al aangekondigd dat de online services voor Gravity Rush 2 aankomende week uit zouden worden gezet. De uitgever is van gedachten veranderd en laat via een ingame notificatie weten dat de servers niet 19 januari, maar 19 juli uit worden gezet.

Gravity Rush 2 kwam 18 januari 2017 uit, maar is niet de hit geworden waar Sony op hoopte. Dat bleek in september vorig jaar, 8 maanden na release, toen de uitgever aankondigde de servers op 19 januari te willen uit zetten voor het online gedeelte van de game. 

Wat kun je het komende half jaar nog doen? Je kunt Challenges verzenden en ontvangen, de rankings bekijken, Treasure Hunts verzenden en ontvangen, Photo Ghosts verzenden, ontvangen en reviewen en het belangrijkste: je kunt de ingame Dusty Tokens en de bijbehorende kostuums nog verdienen. Als de servers uit gaan is nog niet bekend of je die kostuums alsnog kunt krijgen op een andere manier. Dus mocht je die nog willen verdienen: in plaats van nog maar een week krijg je nog een half jaar van Sony.

Gravity Rush 2 server-melding