FOK! Wat een weer: mist & nevel

De ochtend begint overwegend bewolkt en plaatselijk is het nog mistig. Van het zuidoosten uit breekt de bewolking geleidelijk, in het noorden blijft het waarschijnlijk bewolkt. Het blijft overal droog. De maximumtemperatuur varieert van 4°C in het noordoosten tot plaatselijk 8°C in het zuidoosten. De oost- tot zuidoostenwind is overwegend matig.

In de nacht van zaterdag op zondag overheerst in het noorden waarschijnlijk de bewolking, in de rest van het land wisselen opklaringen af met wolkenvelden. Het blijft droog. De minimumtemperatuur ligt onder de bewolking net boven het vriespunt, in de opklaringsgebieden gaat het 1 tot 2 graden vriezen. De oost- tot zuidoostenwind is zwak tot matig, aan de kust en boven het IJsselmeer mogelijk vrij krachtig.

Zondag overdag zijn er op de meeste plaatsen flinke zonnige perioden. In het noorden blijft er bewolking. De maximumtemperatuur loopt uiteen van 2°C in het noorden tot 6°C in het zuidoosten. De wind is overwegend matig uit het zuidoosten. (Bron: KNMI)

Nederland
 

Mist  (Archieffoto: Iteejer)
Mist (Archieffoto: Iteejer)

Jouw foto of filmpje bij het weerbericht? Mail hem naar weer@fok.nl onder vermelding van je username en waar je de foto (ongeveer) hebt gemaakt. Wie weet staat jouw foto bij het volgende weerbericht!