FOK! Wat een weer: mist en motregen

Goedemorgen,

De dag begint met nevel en plaatselijk mist, die geleidelijk oplost. In het noorden en oosten valt af en toe wat lichte (mot)regen, die zich eerst nog zuidwestwaarts verplaatst. In de loop van de dag wordt het op de meeste plaatsen droog. De maximumtemperatuur ligt tussen 4°C in het uiterste noordoosten en 7°C in het zuiden. Er staat een meest zwakke wind die geleidelijk van noord tot noordoost naar noordoost tot oost draait.

Komende nacht is het bewolkt met plaatselijk ook nevel of mist. De minimumtemperatuur ligt rond 3°C. Er staat een zwakke tot matige wind uit richtingen tussen oost en zuidoost.

Zaterdag overdag hebben we eerst te maken met bewolking, maar van het zuidoosten uit komt er geleidelijk meer ruimte voor de zon. Het blijft overal droog. De maximumtemperatuur varieert van 4°C in het noordoosten tot plaatselijk 8°C in het zuidoosten. De oost- tot zuidoostenwind is overwegend matig. (Bron: KNMI)

Nederland
 

Mist  (Archieffoto: Iteejer)
Mist (Archieffoto: Iteejer)

Jouw foto of filmpje bij het weerbericht? Mail hem naar [email protected] onder vermelding van je username en waar je de foto (ongeveer) hebt gemaakt. Wie weet staat jouw foto bij het volgende weerbericht!