Van Barneveld op 'dubbel 18' bij Groep de Mos

Darter Raymond van Barneveld gaat misschien de politiek in, althans hij staat op de kandidatenlijst van de Haagse politieke partij Groep de Mos. "Hij staat op dubbel 18, ofwel 36", laat de partij weten.

"Ik heb het binnenkort te verschijnen verkiezingsprogramma van de partij gelezen. Dat is een programma waar ik helemaal achter sta en waarmee Groep de Mos de grootste partij van Den Haag kan worden," aldus Van Barneveld. “Met Groep de Mos gooit Den Haag bullseye!”

Van Barneveld zegt het verkiezingsprogramma van de partij te steunen. De bekende darter is via ondernemer Jelle Meinesz bij Groep de Mos terechtgekomen. Meinesz is ondernemer en bevriend met Van Barneveld. Meinesz bezet zelf zelf plek 6 van de kieslijst.

Richard de Mos, lijsttrekker van de groep, is blij met de steun van Van Barneveld. "We zijn natuurlijk apetrots dat Barney onze partij gaat promoten." Van Barneveld staat op een onverkiesbare plek 36. Het is dan ook niet de waarschijnlijk dat Van Barneveld de gemeenteraad ingaat.

Groep de Mos maakte eerder deze week de top van de kieslijst bekend. Achter De Mos staan Rachid Guernaoui (twee), Janice Roopram (drie), Nino Davituliani (vier) en Arjen Dubbelaar (vijf).

In Den Haag kan je stemmen op Raymond van Barneveld. (PRO SHOTS/Joris Verwijst)
In Den Haag kan je stemmen op Raymond van Barneveld. (PRO SHOTS/Joris Verwijst)