Scarlett Johansson in eigen Black Widow-film

Scarlett Johansson krijgt een eigen Marvel-film waarin haar personage Black Widow de hoofdpersoon is. Marvel Studios werkt momenteel aan de spin-off van Captain America, meldt Variety.

De actrice speelde Black Window in zes films van Captain America en Avengers, en volgens Variety overwegen de filmbazen nu serieus om verder te gaan met een spin-off met Black Widow als hoofdrolspeler. Marvel-baas Kevin Feige heeft Jac Schaeffer al gevraagd het script te schrijven. De keus viel op hem na gesprekken met verschillende scenarioschrijvers, waarbij Scarlett ook aanwezig was.

Schaeffer maakte snel naam in Hollywood nadat hij het Black List-script voor The Shower had geschreven, een sci-fi-komedie over een buitenaardse invasie die plaatsvindt tijdens een babyshower. Anne Hathaway speelde de hoofdrol. Ze werkte ook samen met Schaeffer aan Nasty Women, een nieuwe vrouwelijke versie van de comedy Dirty Rotten Scoundrels van Steve Martin en Michael Caine uit 1988.

Scarlett liet eerder al weten een spin-off te zien zitten. Maar voor het zover is, is de actrice in mei weer te zien als Black Widow in Avengers: Infinity War.

Scarlett Johansson in eigen Black Widow-film
Scarlett Johansson in eigen Black Widow-film (Foto: BuzzE)