FOK! Wat een weer: k*tweer

Goedenavond,

Vanavond is het in het zuidwesten bewolkt, elders is er alleen wat hoge bewolking. De oost- tot noordoostenwind is matig boven land en vrij krachtig aan de kust, in het noordelijk kustgebied eerst nog krachtig.

Komende nacht zijn er opklaringen met hier en daar ook wolkenvelden. Het blijft droog en de minimumtemperaturen variëren van -2°C in opklaringen tot +2°C onder bewolking. De oostelijke wind wordt zwak tot matig boven land en vrij krachtig langs de kust en boven het IJsselmeer.

Dinsdag overdag trekken er wolkenvelden over het land en later in de middag en avond kan er vooral in het zuiden en oosten lokaal lichte regen vallen. De middagtemperaturen lopen uiteen van 3°C in het noorden tot 7°C in het zuidoosten. De wind neemt af naar zwak tot matig en wordt zuidoost, later zuidelijk. (Bron: KNMI)

Nederland
 

(Foto: Stephan5)
(Foto: Stephan5)

Jouw foto of filmpje bij het weerbericht? Mail hem naar weer@fok.nl onder vermelding van je username en waar je de foto (ongeveer) hebt gemaakt. Wie weet staat jouw foto bij het volgende weerbericht!