Immobile vier keer trefzeker bij winnend Lazio

Ciro Immobile heeft weer eens grote indruk gemaakt in de Serie A. De spits van Lazio Roma ging met zijn ploeg op bezoek bij SPAL en voor bleek dat een perfecte mogelijkheid om het doelsaldo weer eens op te krikken.

De toeschouwers kregen vooral in de eerste helft waar voor hun geld met in totaal zes treffers. Na tien minuten stond het al 1-1, vervolgens schopte Immobile de turbo aan met twee treffers. Mirco Antenucci tekende na een half uur voor zijn tweede namens SPAL, Immobile zorgde nog voor rust voor 2-4.

Kort na de onderbreking was de spits ook verantwoordelijk voor 2-5, maar het doelpuntenfestijn was daarmee wel voorbij. Immobile staat nu op twintig goals in zeventien wedstrijden, waarmee hij bovenaan staat op de topscorerslijst.