Napoli en Milan maken geen fout

Napoli en AC Milan hebben dit weekend drie punten weten te pakken in de Serie A. Beide ploegen wisten hun duel te winnen.

Napoli nam het zaterdag in eigen huis op tegen Hellas Verona. De koploper van de Serie A mocht geen fout maken, zodat het ook na dit weekend de lijstaanvoerder zou zijn. Dat gebeurde ook niet, want de thuisploeg had weinig moeite met de laagvlieger. Wel duurde het tot de tweede helft voordat Napoli op voorsprong kwam. Kalidou Koulibaly kopte uit een hoekschop raak en zorgde daarmee voor de 1-0. Een paar minuten later was het José María Callejón die het duel besliste. Op aangeven van Lorenzo Insigne tikte hij de bal bij de tweede paal binnen.

AC Milan - Crotone

De ploeg van Gennaro Gattuso wist de laatste drie wedstrijden in de Serie A niet meer te winnen, waardoor de ploeg drie punten moest pakken tegen Crotone, de nummer achttien van de Serie A. Erg gemakkelijk ging dat echter niet. Milan kreeg tijdens de eerste helft wel de beste kansen, maar doelman Alex Cordaz lag meerdere keren in de weg. Uiteindelijk was het Leonardo Bonucci die de enige en winnende treffer voor zijn rekening nam. In de 54ste minuut profiteerde de Italiaan van een fout van Cordaz, waarna hij raak kopte. Vlak daarna leek Franck Kessié de score te verdubbelen, maar zijn treffer werd afgekeurd. Hierdoor bleef het bij 1-0.