FOK! Wat een weer: tijdelijk minder wind

Hallo!

Het heeft vandaag behoorlijk gewaaid maar dat gaat de komende uren afnemen. Wel is het nog bewolkt en kan er een bui vallen. Vannacht klaart het op alhoewel het in het noorden nog bewolkt kan blijven en er daar ook een bui kan vallen. De wind is westelijk en neemt af naar matig boven land tot krachtig aan de kust.

Morgen overdag neemt de bewolking weer toe en in het begin van de middag gaat het op veel plaatsen regenen. De wind draait dan naar het zuiden en neemt tijdelijk af naar zwak tot matig. In de loop van de middag en avond trekt de wind dan weer aan terwijl hij draait naar het westen. Boven land is hij dan krachtig, aan de kust en boven het IJsselmeer hard tot stormachtig.

De dagen daarna gaan de temperaturen omlaag, maar de neerslagkans ook. Vanaf zondag of maandag ook lichte vorst overdag maar dan blijft het wel droog en kunnen we de zon zelfs te zien krijgen.

Nederland
 

Zonsopkomst in Cuijk (foto: Charged)
Zonsopkomst in Cuijk (foto: Charged)

Jouw foto of filmpje bij het weerbericht? Mail hem naar [email protected] onder vermelding van je username en waar je de foto (ongeveer) hebt gemaakt. Wie weet staat jouw foto bij het volgende weerbericht!