Wie is de Mol? gaat weer van start!

Het populaire programma Wie is de Mol? gaat deze week weer van start. In dit programma doen 10 BN'ers mee die d.m.v. avontuurlijke opdrachten zo veel mogelijk geld proberen te verdienen voor de pot. Maar 1 van hen, de Mol, probeert dat te verhinderen. Aan de overige 9 de taak om deze persoon te ontmaskeren. Degene die op het laatst de meeste vragen over de Mol juist weet te beantwoorden, wint het geld.

Op FOK! speuren de WIDM-kijkende FOK!kers al jaren mee naar de Mol, en na al die jaren hebben we eindelijk ons eigen plekje veroverd op FOK! - Wie is de Mol? - Doe mee aan de prono of de FOK!-poule! We hopen dit jaar ook een prijsje aan de winnaars hiervan weg te kunnen geven (hoewel nog geen garanties).

Vanaf a.s. zaterdag 6 januari is WIDM elke week om 20:30 te zien op NPO1, met aansluitend MolTalk op NPO3. Op FOK! kun je hierover live meekletsen in de livetopics. Maaarrrr... Om ons alvast lekker te maken starten ze vanavond alvast met MolTalk: the kick-off, om 21:25 op NPO3. Ook hiervoor kun je vanavond al terecht in ons livetopic!

Wie is de Mol?
Wie is de Mol?