'Kramer wil via ADO, NAC of Sparta naar het buitenland'

Michiel Kramer wil Feyenoord naar verluidt verlaten voor een laagvlieger uit de Eredivisie, om een half jaar later de overstap naar het buitenland te maken.

De aanvaller wil deze winter vertrekken bij Feyenoord en hoopt te kunnen cashen in het buitenland. Omdat hij die mogelijkheid nu niet heeft, wil hij een kort contract tekenen bij een laagvlieger uit de Eredivisie. Op deze manier wil hij zich in de kijker spelen bij buitenlandse clubs.

Kramer wil een halfjarig contract tekenen, zodat hij komende zomer transfervrij is en kosteloos kan worden overgenomen door een andere club, zo meldt Voetbal International. Het medium meldt dat ADO Den Haag en Sparta Rotterdam de beste papieren hebben voor zijn handtekening, maar Omroep West zegt te weten dat ADO Den Haag niet de financiële middelen heeft om hem te contracteren.

Ook NAC Breda behoort tot de mogelijkheden van Kramer. De aanvaller hoopt zich nog een half jaar te kunnen ontwikkelen in de Eredivisie, om zo de overstap te kunnen maken naar het buitenland.