FOK! Wat een weer: nat nieuwjaar

Het is half tot zwaar bewolkt en in de zuidelijke helft van het land valt er regen. De temperatuur ligt rond 6°C. De zwakke tot matige wind komt uit uiteenlopende richtingen, later vanavond wordt de wind overal westelijk.

Komende nacht is het wisselend bewolkt en trekken er enkele buien over het land. De minimumtemperatuur ligt tussen 3°C in het noordoosten en 6°C in het zuidwesten. De westelijke wind is zwak tot matig, aan zee af en toe vrij krachtig.

Morgenochtend kan er nog een enkele bui voorkomen maar verder is het droog met geregeld zon. In de loop van de middag neemt van het zuidwesten uit de bewolking toe en in de avond trekt er een zone met regen van zuidwest naar noordoost over het land. De maximumtemperatuur ligt rond 8°C. De westelijke wind is overwegend matig. In de middag wordt draait de wind geleidelijk naar zuid en neemt daarbij toe naar matig tot vrij krachtig, aan zee naar kracht, mogelijk hard, 6-7 Bft. (Bron: KNMI)

Nederland
 

DJMO bezocht een avondshow van Raveleijn in de Efteling (Foto: DJMO)
DJMO bezocht een avondshow van Raveleijn in de Efteling (even klikken voor vergroting)  (Foto: DJMO)

Jouw foto of filmpje bij het weerbericht? Mail hem naar [email protected] onder vermelding van je username en waar je de foto (ongeveer) hebt gemaakt. Wie weet staat jouw foto bij het volgende weerbericht!