IJshockeyers Capitals na overtime onderuit tegen laagvliegers Coyotes

De ijshockeyers van de Washington Capitals hebben vrijdagavond een pijnlijke nederlaag geleden. De nummers twee van de Eastern Conference gingen op bezoek bij de Arizona Coyotes, de nummer laatst in het westen, die een bijzonder slecht seizoen kennen.

TJ Oshie schoot de Capitals naar een voorsprong in de tweede periode, maar in de derde periode sloeg Christian Dvorak terug. Evgeny Kuznetsov bracht de Capitals wederom aan de leiding, maar dit keer was het de jonge Christian Fischer die de Coyotes een minuut voor het einde op gelijke hoogte zette.

De goalscorers bij de Coyotes werden alsmaar jonger, want na de 21-jarige Dvorak en de 20-jarige Fischer was het de 19-jarige Clayton Keller die na dik vier minuten de winnende goal scoorde voor de ploeg uit Phoenix: 3-2.