Sol verkiest Willem II boven Bundesliga

Fran Sol gaat niet in op interesse vanuit de Bundesliga. Sterker nog, de 25-jarige Madrileen wil graag zijn contract bij Willem II verlengen.

Sol scoorde dit seizoen al tien keer in zeventien officiële duels van de Tricolores. Zijn naam werd al gelinkt aan VfB Stuttgart, maar hij is niet van plan om Tilburg te verlaten. De onderhandelingen over een nieuwe verbintenis zijn al begonnen, zo bevestigt Sol in gesprek met het Brabants Dagblad.

"Ik heb al enkele gesprekken achter de rug. We komen er zeker wel uit. Het gaat om een langjarig contract. Willem II zal daarover binnenkort wel een mededeling doen", aldus de Spaanse aanvaller, wiens contract bij de Brabanders afloopt in de zomer van 2019.

Willem II nam Fran Sol vorig jaar zomer van Villarreal over. "Ik heb het hier geweldig naar mijn zin", zegt hij. "Op korte termijn ga ik niet weg. Misschien wel ooit in de toekomst. In het voetbal weet je het natuurlijk nooit. Mijn gevoel speelt ook een grote rol. Ik voel me heel goed thuis bij Willem II."