Makkelijke zege voor PSG tegen Rennes

Neymar, Kylian Mbappé en Edinson Cavani waren zaterdag weer in vorm bij Paris Saint-Germain. Het trio zorgde voor een 4-1 zege op Rennes.
Paris Saint-Germain kwam vliegend uit de startblokken tijdens het duel met Rennes. Na vier minuten werd de score geopend door Neymar. De Braziliaan zorgde op aangeven van Kylian Mbappé voor de 0-1.

Tien minuten later was het de aangever van de 0-1 die zelf het net wist te vinden. Dit keer waren de rollen omgedraaid. Neymar bediende Mbappé, waarna de international de score kon verdubbelen.

Het duurde vervolgens lang voordat het sterke begin een vervolg kon worden gegeven. Beide ploegen vertrokken met een stand van 0-2 richting de kleedkamers en na de rust deed Rennes wat terug. Mubele Ndombe zorgde verrassend voor de 1-2.

Hierdoor leek het nog even spanend te worden, maar door een rode kaart van Benjamin Andre kon PSG in de slotfase verder uitlopen. Een kwartier voor tijd scoorde Edinson Cavani de 1-3 en een minuut later bepaalde Neymar de eindstand op 1-4. Rennes had nog iets terug kunnen doen, maar Wahbi Khazri wist een strafschop niet te benutten.