Bayern München boekt opnieuw nipte zege

Bayern München blijft onder leiding van Jupp Heynckes winnen in de Bundesliga. Tegen VfB Stuttgart won het opnieuw met slechts één doelpunt verschil.
De grootmacht uit Duitsland is bezig aan een goede reeks, maar boekt de overwinning zonder veel overtuiging. Woensdag won het met 1-0 van hekkensluiter FC Köln en ook tegen VfB Stuttgart was één doelpunt genoeg voor de drie punten.

Bayern München had het lastig op bezoek in Stuttgart. De thuisploeg toonde zich een waardige tegenstander en hield Bayern lang op 0-0. Zelf kreeg het ook mogelijkheden om de score te openen, maar uiteindelijk was het Bayern München dat op 0-1 kwam.

In de tachtigste minuut scoorde Thomas Müller de verlossende treffer. Het duel leek uit te lopen op een gelijkspel, maar op aangeven van Kingsley Coman zorgde de aanvaller in de slotfase voor de 0-1. Het bleek direct het slotakkoord, want het bleef bij één doelpunt. In de blessure tijd kreeg Stuttgart nog een opgelegde mogelijkheid om op 1-1 te komen, maar Chadrac Akolo liet een strafschop onbenut.