Pokémon Go heeft Gen 3 en dynamisch weersysteem gekregen

Niantic is begonnen met Gen 3 los te laten in Pokémon Go. Ook is er een nieuw weersysteem geintroduceerd waardoor in verschillende weersomstandigheden weer andere type Pokémon voordelen hebben.

Gen 3 is niet zo heel enorm, maar toch heeft Niantic niet meteen alle Pokémon beschikbaar gemaakt. Maar er zijn weer genoeg schaduwen te zien op je PokéRadar. Het nieuwe dynamsiche weersysteem geeft bijvoorbeeld Pokémon van het type elektrisch, water en bug bonussen in aanvallen als het regent. Als toch eens onverhoopt de zon schijnt in Nederland is een vuuraanval van Charizard weer sterker dan normaal in het spel dat weerdetails ophaalt van het internet. Als je bevoordeelde Pokémon vangt tijdens het weer waarin ze het best gedijen dan krijg je ook extra stardust.

De update voor Pokémon Go geeft de mogelijkheid een party samen te stellen waardoor je bij een gymaanval meteen een juist setje klaar hebt staan in plaats van je Pokémon ter plekke te organiseren. Ook is het maximaal aantal plekken in je Pokémon Storage vergroot, van 1000 plekken naar 1500. Deze moet je zoals gewoonlijk wel met Coins upgraden.

Pokemon Go Gen 3 Pokemon Go Weather