Fotowedstrijd in Assassin's Creed: Origins

Van 7 december 03:00 uur tot 10 januari 11:59 uur vindt er in Assassin's Creed Origins een speciale Photo Mode-wedstrijd plaats. Iedere week onthult het ontwikkelingsteam een nieuw thema op assassinscreed.com en via Twitter.

Deelnemers uploaden afhankelijk daarvan hun foto via de EasyPromos App. Daarna kiest het ontwikkelingsteam voor die week vijf winnaars uit, waarvan één de hoofdprijs wint. Deze week is het thema Wild Life.

Alle winnaars ontvangen een Season Pass-code. Als winnaars deze al hebben, ontvangen zij een officieel Assassin’s Creed-shirt. De foto’s van hoofdprijswinnaars worden tentoongesteld bij Ubisoft Montreal en worden voor de winnaars gedrukt door Cook & Becker, een online kunsthandelaar. Meer informatie over de officiële regels vinden spelers hier.

Met de in-game Photo Mode in Assassin’s Creed Origins hebben spelers de mogelijkheid om hun reis door het Oude Egypte vast te leggen en te delen. Met zeventien verschillende filters en diverse aanpasbare instellingen zoals exposure, kleurtemperatuur en saturatie, biedt de Photo Mode meer dan genoeg manieren om unieke foto’s te creëren.

Assassin's Creed Origins - Wildlife (Foto: Ubisoft)