Avengers Assemble op Vanity Fair covers

Er zijn vandaag vier verschillende covers van Vanity Fair verschenen waarop de superhelden uit het Marvel Cinematic Universe in volle glorie worden getoond. Reden hiervoor is een special over de succesvolle franchise en de toekomst van deze films.

Op de covers zien we onder andere de nieuwe look van Black Widow (Scarlett Johansson) maar ook is dit de eerste officiële foto van Evangeline Lilly in het kostuum van Wasp. Thor (Chris Hemsworth) heeft weer iets meer ten opzichte van zijn laatste verschijning in Thor: Ragnarok en Captain America (Chris Evans) lijkt zijn baard te missen die in eerdere foto's van de set wel te zien was. Ook is Ant-Man (Paul Rudd) vrij prominent aanwezig hoewel zijn aanwezigheid in Infinity War onduidelijk is, zeker omdat Scott Lang volgens de eerste plot details huisarrest heeft in Ant-Man and the Wasp, het vervolg op Ant-Man die enkele maanden na Avengers verschijnt.

In dit issue licht Kevin Feige ook een tipje van de sluier op. Hij geeft aan dat er nog zeker 20 Marvel-films gepland staan, maar ook dat na Avengers 4 die in 2019 zal verschijnen het Marvel-universum volledig op zijn kop zal staan. Met dat laatste worden we eigenlijk al een aantal jaar lekker gemaakt, maar naar ons idee wordt het wel eens tijd voor die eerste trailer van Avengers: Infinity War. Nu er voor het eerst castfoto's zijn verschenen kan het niet anders dan dat die één dezer dagen online verschijnt. We zullen er bovenop zitten om hem te posten voor jullie!

Bron: Marvel Entertainment Twitter, latino-review.com