Sevilla vecht zich terug tegen Villarreal

Sevilla heeft knap drie punten overgehouden aan het treffen met Villarreal. De club vocht zich terug van een 2-0 achterstand. De thuisploeg kwam flitsend uit de startblokken en kwam binnen twintig minuten op voorsprong door een treffer van Cedric Bakambu. Na een perfecte lage voorzet van Pablo Fornals kon de aanvaller gemakkelijk voor de openingstreffer tekenen.

Tijdens de tweede helft werd de score verdubbeld. Carclos Bacca zorgde voor de 2-0 en leek het duel daarmee vroegtijdig te beslissen in het voordeel van Villarreal, maar de thuisploeg zag het spelbeeld na de treffer veranderen.

Drie minuten na het tweede doelpunt kwam Sevilla door Clément Lenglet terug in de wedstrijd. Uit een vrije trap van Éver Banega kopte de verdediger raak. Een minuut later was het opnieuw raak voor Sevilla. Franco Vazquez zorgde voor de 2-2 en zette Sevilla daarmee naast Villarreal.

Een kwartier voor tijd werd het nog mooier voor Sevilla. Het was Banega, eerder aangever bij de 2-1, die de stunt compleet maakte en Sevilla vanaf de stip de drie punten bezorgde: 2-3.

Uitslagen La Liga
Deportivo la Coruña - Athletic de Bilbao 2-2
Real Sociedad - Las Palmas 2-2
Villarreal - Sevilla 2-3
Valencia - FC Barcelona (20.45 uur)