Dauwpop maakt line-up 2018 bekend

Graag geziene gasten zijn ze. De heren van Kensington keren terug naar Dauwpop in 2018. Na een succesvolle clubtour, vijf uitverkochte Ziggo Dome shows deze week en een ArenA show in aantocht, komen de heren op zaterdag 26 mei 2018 terug voor een exclusieve festivalshow in Overijssel.

Naast Kensington kondigt Dauwpop nog 15 namen aan. Gevestigde acts als singer-songwriter Dotan, de Belgische rockers van Triggerfinger, Sallands trots Bökkers en DJ Paul Elstak komen ook een bezoek brengen aan het festival.

Voor de alternatievelingen zijn onder andere bluesrockers Graveyard, het Amsterdamse Death Alley en de Nederlandse punkrock band Tusky te zien. Fans van nederhop worden blij gemaakt met grote namen als Lil Kleine, Boef en Jebroer. In de categorie opkomend talent zijn er de acts CUT_ en de Engelse herrieschopper Yungblud bekend van het nummer ‘I Love You, Will You Marry Me’.

Lady Bee, Bizzey en het van Arjan Lubach bekende The Galaxy, zullen zorgen voor een opzwepende sfeer in de XITE Party Pit. Binnenkort zullen er nog meer acts bekendgemaakt worden.

Dauwpop maakt line-up 2018 bekend (Foto: Dauwpop - Bart Heemskerk )
Dauwpop maakt line-up 2018 bekend (Foto: Dauwpop - Bart Heemskerk )