Trailer Avengers - Infinity War aanstaande

Al sinds er op de afgelopen Comic-Con in San Diego een preview is vertoond van Avengers: Infinity War smeken de fans aan Marvel om de eerste teaser vrij te geven. Kevin Feige, de eindbaas van Marvel Studios, heeft aan iedereen beloofd dat de eerste trailer nog dit jaar komt. Aannemelijk was dat Marvel zou wachten tot na Thor: Ragnarok in verband met spoilers voor die film, maar die film draait inmiddels drie weken.

Dat er een trailer aanstaande is kunnen we met zekerheid stellen. Afgelopen week verschenen er namelijk een aantal afbeeldingen online die, naar verluid, screenshots uit de trailer zijn. Marvel haalt deze echter nog sneller offline dan Quicksilver kan voorkomen. Toch vind je er (vooralsnog) hieronder een aantal. Ook is het aannemelijk dat de trailer (in ieder geval in de VS) gaat draaien bij iedere vertoning van Star Wars: The Last Jedi. Dat geeft ons nog drie weken. Maar wacht Marvel echt nog zo lang?

De verwachting is nu dat de trailer in de eerste week van december komt. Op vrijdag 1 december is in de VS op ABC de eerste aflevering van het nieuwe seizoen van Marvel Agents of S.H.I.E.L.D. te zien. De eerste trailer van Age of Ultron werd ook vertoond tijdens een reclameblok van dat programma, dus mogelijk dat ABC dat trucje herhaalt. De serie kan de kijkcijfers namelijk wel gebruiken. Zolang er echter niks is aangekondigd, is het gissen.

Tot die tijd moeten we het doen met beschrijvingen van de preview van Comic-Con en onderstaande afbeeldingen.

Avengers Infinity War captain america

Avengers Infinity War Vision

Avengers Infinity War Scarlet Witch