Icardi bezorgt Inter drie belangrijke punten

Internazionale heeft zondagavond drie belangrijke punten gepakt. In eigen huis won het dankzij Mauro Icardi met 2-0 van Atalanta. Juventus verspeelde zaterdag drie punten, waardoor Internazionale de ploeg bij een overwinning op Atalanta voorbij kon op de ranglijst. Dat gebeurde, want de thuisploeg maakte geen fout tegen de nummer elf van de Serie A.

Het duurde echter even voordat Internazionale de tegenstander pijn kon doen. Wel kreeg de ploeg genoeg kansen om de score te openen. Icardi bleek zijn vizier tijdens de eerste helft nog niet op scherp te hebben, maar tijdens de tweede helft was dit wel anders. Beide ploegen stonden zes minuten minuten op het veld tijdens het tweede bedrijf toen Icardi de score opende. Met een perfecte kopbal zorgde hij voor de 1-0 en zette hij Internazionale op voorsprong.

Negen minuten later was het opnieuw raak voor de Argentijn. Na een fraaie assist van D'Ambrosio was het Icardi die de score verdubbelde en Internazionale de drie punten bezorgde. Atalanta slaagde er niet in om met een antwoord te komen, waardoor de drie punten in Milaan bleven. Door de overwinning stijgt Inter naar de tweede plek van de ranglijst. De club staat twee punten achter op koploper Napoli.