Nieuwe filmposters All the Money in the World na vervangen Kevin Spacey

Slechts een paar weken nadat bekend werd dat Kevin Spacey uit Ridley Scott’s nieuwste film All the Money in the World zou worden geknipt, heeft Sony nieuwe posters vrijgegeven voor de thriller waarop de naam van Spacey’s vervanger te zien is: Christopher Plummer.

Op 8 november heeft Sony alle banden met de tweevoudig Oscar-winnaar verbroken als gevolg van meerdere aanklachten dat Spacey zich schuldig zou hebben gemaakt aan seksueel misbruik. Alle scenes waarin Spacey zijn opwachting maakte, worden nu opnieuw geschoten met zijn vervanger Christopher Plummer (The Sound of Music, A Beautiful Mind) die nu de rol op zich zal nemen van miljonair en olietycoon Jean Paul Getty. Door de komst van Plummer kan de film alsnog op zijn originele releasedatum van 22 december in première gaan.

De thriller vertelt het waargebeurde beruchte verhaal van de kidnapping van Getty’s 16-jarige kleinzoon, Paul Getty III. Wanneer de olietycoon in eerste instantie weigert om het losgeld te betalen, zet de moeder van de jongen (Michelle Williams, Manchester by the Sea) samen met een oud CIA-onderhandelaar (Mark Wahlberg, Patriots Day) alles op alles om haar zoon te bevrijden.

In de originele poster was een grote buste van Spacey te zien in zijn rol als Getty. In de zojuist vrijgegeven posters is er geen enkel spoor van Spacey’s betrokkenheid meer te bekennen.

all the money in the world
Nieuwe filmposters All The Money in the World (bron: The Hollywood Reporter)

all the money in the world 2
Originele filmposter met naam en beeld van Spacey (bron: The Hollywood Reporter)