Toro Rosso behoudt Gasly en Hartley in 2018

Pierre Gasly en Brendon Hartley zullen in 2018 de coureurs van het Formule 1-team Toro Rosso zijn, zo heeft de Italiaanse renstal laten weten. Gasly maakte zijn F1-racedebuut in Maleisië dit jaar, terwijl Hartley in de Verenigde Staten instapte.

Teambaas Franz Tost is blij met zijn rijdersduo. "We zijn blij dat Red Bull Pierre en Brendon als onze coureurs voor 2018 zo vroeg bevestigd heeft. In het laatste deel van dit jaar hebben ze laten zien klaar te zijn voor de Formule 1, waarbij ze de auto snel leerden kennen, goed presteerden en klaar te zijn voor de uitdagingen die ze tegenkwamen. Wij zijn onder de indruk van hun steile leercurves."

"Formule 1 is niet iets waar alle coureurs snel aan kunnen wennen! Daarom willen wij hen graag een jaar laten racen en hopelijk kunnen wij hen een goed pakket bieden die tezamen met hun consistentie kan zorgen voor de best mogelijke resultaten. Ik weet zeker dat ze samen met het team hun uiterste best gaan doen en gaan voor de best mogelijke resultaten."