PvP-modus Ghost Recon Wildlands wordt uitgebreid

De PvP-modus van Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands, Ghost War genaamd, wordt vandaag uitgebreid met de nieuwe Interference-update op PlayStation 4, Xbox One en pc. Hiermee wordt Ghost War uitgebreid met een nieuwe klasse, nieuwe mappen en een nieuwe modus genaamd Uplink. Interference bevat ook nieuwe uitrusting en gameplayupdates voor zowel het basisspel als de PvP-modus.

De komende maanden blijft Ghost War groeien met de release van verschillende gratis content-updates die nieuwe klassen, modi, mappen en gameplayaanpassingen toevoegen. Al deze toevoegingen zijn gratis en beschikbaar voor alle spelers.

Naast vijf nieuwe mappen bevat de Interference-update ook het volgende:

  • Uplink: Een vier-tegen-vier modus waarin teams tegen elkaar vechten om de controle over een punt in het midden van de map. Met behulp van de klassengameplay en unieke mechanieken van Ghost War en vier exclusieve mappen, moedigt Uplink spelers aan om hun speelstijlen aan te passen en nieuwe strategieën te bedenken.
  • De Disruptor: Een nieuwe Assault-klasse die in alle PvP-modi beschikbaar is en het aantal unieke klassen verhoogt naar veertien. Uitgerust met een stoorapparaat, creëert de Disruptor zowel chaos als mogelijkheden door te knoeien met de HUD van de vijanden, waaronder hun markers, mini-map en notificaties. Zo biedt de Disruptor vele nieuwe, tactische mogelijkheden.

Spelers kunnen vanaf nu de Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands Ghost War Pass digitaal aanschaffen voor €14,99. Deze pas maakt ook deel uit van de originele Season Pass. Met dit abonnement krijgen spelers en huidige Season Pass-eigenaren onmiddellijk toegang tot alle nieuwe klassen van Ghost War, met een exclusieve voorsprong van zeven dagen. Daarna spelen andere spelers deze klassen vrij met Prestige credits, die verdiend kunnen worden door te stijgen in rang of door ze via de in-game winkel aan te schaffen.

Voor nieuwe spelers die op zoek zijn naar een kans om Ghost War uit te proberen is er een gratis demo van Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands. Deze proefperiode geeft spelers vijf uur lang toegang tot de hoofdcampagne en PvP-modi. Alle voortgang die tijdens deze vijf uur geboekt is, wordt overgedragen naar de volledige game wanneer spelers deze aanschaffen.

Ghost Recon Wildlands roadmap (Foto: Ubisoft)