Politie dreigt met spoilers Stranger Things

De politie van de Amerikaanse plaats East Lansing heeft stevige dreigementen de lucht in gegooid. De stad is het thuis van de Michigan State University, wat een van de betere teams in het college football heeft - het american football voor universiteiten, niet veel minder populair dan de grote NFL.

De Michigan State Spartans stonden in het weekeinde tegenover de Penn State Nittany Lions, een van de grootste rivalen van het team. Voor ruim zeventigduizend toeschouwers wonnen de Spartans de wedstrijd met 27-24 en dus moest er feest gevierd worden.

De lokale politie was echter bang voor rellen en ongeregeldheden, dus besloot men op Twitter toch even duidelijk te maken dat dat niet de bedoeling was. "Er zijn extra agenten die in overtime werken vandaag, vier deze zege op de juiste manier en doe niks waar je spijt van gaat krijgen."

Daar kwam echter nog een extra dreigement achteraan: "We hebben spoilers over Stranger Things op alle muren van onze cellen geplakt. Nog wat extra motivatie om daar niet terecht te komen." Van de populaire Netflix-serie is eind oktober het tweede seizoen uitgebracht.