Bobbel in broek blijkt slang

De politie in het Duitse Darmstadt heeft dinsdagavond een opmerkelijke ontdekking gedaan. Een 19-jarige zuiperd had iets te diep in het glaasje gekeken en kwam terecht in een woordenwisseling met de politie, waarna hij een verrassing bleek te hebben.

De agenten fouilleerden de jongeman, die een opvallend grote schwanz in zijn broek leek te hebben. "Ik heb een slang in mijn broek!", zo verklaarde de Duitser. Als een echte FOK!ker had hij inderdaad een slang van 35 centimeter in zijn broek, maar in tegenstelling tot de eerdergenoemde echte FOK!ker ging het in zijn geval daadwerkelijk om een slang.

Het ging om een niet nader genoemde pythonsoort. Dat is een type wurgslang, mogelijk niet het allerhandigste dier om bij je eigen slangetje te bewaren. De jongeman werd in een cel gezet om te ontnuchteren, de slang werd in een doos bewaard terwijl de politie op zoek ging naar de eigenaar - men vermoedde namelijk dat het dier gestolen was en dus is het ontnuchterverblijf in de cel mogelijk niet het enige moment waarop de tiener de cel van binnen ziet.

Of bij het transport dierenrechten zijn geschonden wordt nog onderzocht.