Vliegtuig maakt noodlanding om vreemdganger

Een vliegtuig van Qatar Airways heeft op weg van Doha naar Bali een noodlanding moeten maken. Met het toestel was weinig mis, maar aan boord was een flinke ruzie ontstaan nadat een vrouw had ontdekt dat haar man zo trouw niet was.

Meneer zat lekker te slapen naast zijn vrouw, die hem mogelijk al niet helemaal vertrouwde. Ze pakte namelijk zijn duim vast en ontgrendelde zo de telefoon van haar echtgenoot. Daar zag ze flink wat berichten staan die er ogenschijnlijk duidelijk op wezen dat zij niet de enige was die van haar man genoot.

Volgens de Hindustan Times begon de vrouw vervolgens op de vermeende vreemdganger in te slaan en die ruzie kon niet gesust worden. Volgens cabinepersoneel dat zonder succes tussen beiden probeerde te komen was de vrouw waarschijnlijk dronken.

De piloot besloot dan ook maar om een noodlanding te maken in het Indiase Chennai, wat ook weer problemen opleverden. Het stel had geen visum voor India, maar werd wel uit het vliegtuig geknikkerd en, nadat de vrouw ontnuchterd was, op een vlucht terug gezet.

Overigens had het stel ook nog een klein kind bij zich. Het toestel vloog na het oponthoud rustig verder naar Bali.