Babel helpt Besiktas naar winst met goal en assist

Ryan Babel zal zich met een prima gevoel kunnen melden bij het Nederlands elftal, waarmee hij de komende week twee vriendschappelijke wedstrijden speelt. De spits was zondag van groot belang voor Besiktas, dat op bezoek ging bij Göztepe.

Al na zeven minuten stelde Babel met een assist Anderson Talisca in staat om de score te openen. Twee minuten na rust was de Oranje-international zelf aan de beurt en tekende hij voor de 0-2.

Een minuut of vijf later scoorde Cenk Tosun ook nog de 0-3, waardoor de goal van Nabil Ghilas namens Göztepe niet meer genoeg was: 1-3. Jeremain Lens bleef de hele wedstrijd op de bank bij Besiktas.

Na elf wedstrijden staat Besiktas op plek drie met 21 punten, twee minder dan Basaksehir. Galatsaray heeft met 26 punten de leiding in handen.