FOK! Wat een weer: frisse nacht, overdag meest bewolkt

Heeft november een witte hoed, dan wordt de winter goed.

Welkom!

Er valt momenteel niet veel te beleven op weergebied. Het is rustig en meest bewolkt weer. Toch waren er vandaag nog wel een aantal opklaringen.  Zeker vanochtend heeft de zon hier en daar even de ruimte gehad. Vanmiddag betrok het dan echter weer. Ook viel er op sommige plekken even wat regen of een kleine bui. Veel plaatsen hielden het echter wel droog. In de zon liep de temperatuur in Wijk aan Zee nog even op tot 15 graden. Elders bleef het wat frisser.

Komende nacht hebben we een afwisseling van wolkenvelden en enkele opklaringen. Ook kan er langs de kust nog een kleine bui vallen. Daar waar het opklaart zakt de temperatuur flink. Op beschutte plekken kan het aan de grond licht vriezen. Op waarnemingshoogte wordt het dan een graad of 2 a 3. In gebieden met bewolking, maar zeker aan zee komt de temperatuur niet lager uit dan 6 tot 8 graden.

Morgen wederom een wat saaie dag. De wind neemt wel iets toe en komt uit zuidelijke richtingen. Verder hebben we een afwisseling van wolkenvelden en af en toe zon. Er kan een enkele bui vallen, maar ik denk dat de meeste plaatsen het opnieuw droog houden.

Zaterdag volgt er wel regen.

Tot morgen! 

Nederland
 

Jouw foto of filmpje bij het weerbericht? Mail hem naar [email protected] onder vermelding van je username en waar je de foto (ongeveer) hebt gemaakt. Wie weet staat jouw foto bij het volgende weerbericht!

Zonsopkomst in de polder (Foto: Sharon Massa)
Een prachtige zonsopkomst in de polder vanmorgen. Deze fraaie foto werd gemaakt door mijn oud-collega. ( Foto: Sharon Massa)