Beslissingsduel nodig in World Series

De World Series krijgt een beslissende zevende wedstrijd. Los Angeles Dodgers wist vannacht de zesde wedstrijd tegen Houston Astros met 3-1 te winnen en bracht daarmee de stand in de best-of-seven-serie op 3-3. De laatste en beslissende wedstrijd in de best-of-seven-reeks wordt komende nacht in Los Angeles gespeeld.

In de derde inning kwamen de Dodgers op een 0-1 achterstand door een homerun van George Springer. Lang leek de Astros op weg naar de overwinning, maar in de zesde inning zou de thuisploeg terugkomen in de wedstrijd. Eerst zou Austin Barnes scoren op een honkslag van Chris Taylor en later in de inning zou Corey Seager met een sacrifice fly Chase Utley over de thuisplaat helpen.

In de inning die daarop volgde zou Joc Pederson een homerun slaan, waardoor de thuisploeg op een 3-1 voorsprong kwam. Kenley Jansen kwam met nog twee innings te gaan op de heuvel voor de Dodgers. De Oranje-international had het in de voorgaande duels nog moeilijk met de Astros, maar kwam dit keer niet in de problemen. De Curaçaoënaar zou in de twee innings niemand op de honken laten komen en zou driemaal drie slag gooien.