Seahawks kloppen Texans in slotseconden

De Seattle Seahawks hebben in de NFL een nipte zege geboekt. Pas in de allerlaatste seconden werden de Houston Texans geklopt. Het was de vierde zege op rij voor de Seahawks, die na zeven wedstrijden op vijf overwinningen staan, tegen drie voor de Texans.

De Texans namen vrijwel de gehele wedstrijd het voortouw. In het eerste kwart scoorden beiden ploegen twee touchdowns, in het tweede kwart lieten ze er allebei één optekenen. Zo stond het halverwege 21-21, maar het waren wel de Texans die in totaal maar liefst vijf keer op voorsprong kwamen, alvorens de Seahawks terug te zien komen.

Een fieldgoal van Blair Walsh aan het einde van het derde kwart zette de Seahawks voor het eerst in de wedstrijd op voorsprong, maar Lamar Miller tekende in het vierde kwart voor de touchdown - en de voorsprong - voor de Texans. Jimmy Graham bracht de Seahawks met een touchdown weer terug, maar DeAndre Hopkins bracht de Texans dan weer op voorsprong.

In de laatste minuut gingen de mannen van quarterback Russell Wilson nog één keer in de aanval en een indrukwekkende drive werd afgesloten met een touchdownpass op tight end Graham. Walsh trapte de field goal binnen en de Seahawks wonnen het spectaculaire duel met 41-38.

In Washington stond een van de grootste rivaliteiten in de Amerikaanse sportwereld op het programma: de Redskins namen het op tegen de Dallas Cowboys. De Cowboys wonnen de 115e ontmoeting met 19-33, de 68e keer dat de ploeg uit Dallas aan het langste einde trok.