Bol en Van Winden verlengen bij hun ploeg.

Jetse Bol rijdt ook volgend seizoen bij de Colombiaanse ploeg Manzana Postobón. De 28-jarige Nederlander verlengde net zoals zijn Portugese Ricardo Vilela ploegmaat zijn contract.

Bol, die in het verleden uitkwam voor Rabobank, Belkin en De Rijke, reed een sterk najaar. Met een tiende plek in de Ronde van Burgos en een goede Vuelta waar hij drie keer in de top tien van een etappe wist te finishen. 

Ook Dennis van Winden heeft zijn contract verlengd bij zijn ploeg.De 29-jarige Nederlander van Israel Cycling Academy verlengde net zoals zijn ploeggenoten Zakkari Dempster en Guillaume Boivin bij de Israëlische ploeg.

Voor Van Winden wordt het zijn tweede jaar bij de ploeg. In het verleden kwam hij uit voor Rabobank en de opvolgers daarvan. In 2015 maakte hij een uitstapje naar Synergy Baku Cycling Project, maar keerde halverwege het jaar weer terug bij LottoNL-Jumbo.

"Ik ben enthousiast om dromen uit te laten komen met deze familie, en zoals iedereen weet, zijn onze dromen groot. Dus laten we een groots jaar maken van 2018", geeft de Nederlander aan op de website van de ploeg. Ploegleider Kjell Carlström is blij met de verlenging van zijn contract. "Dennis is in staat om goed werk te doen voor welke kopman dan ook binnen de ploeg. Zijn ervaring en zijn motiverende houding is goed om erbij te hebben in welke koers dan ook", geeft hij aan in het persbericht.