Haatbaard zoekt huurwoning Den Haag

Een haatimam die België uitgetrapt is omdat ze hem daar staatsgevaarlijk vonden, zoekt nu een sociale huurwoning in Den Haag.

De Salafistische griezel El Alami Amaouch is een imam die bekend staat om de gekke uitspraken waar hij gelijkgestemden mee opstookt. Zo roept hij Allah aan om de tong af te snijden van critici en dat soort gezelligheden. Geen vriend die je als buurman wil hebben, maar dan hebben we slecht nieuws als je in Den Haag woont. Daar is de beste man namelijk op zoek naar een huurwoning.

Toen België hem de deur wees omdat het zelfs onze vriendelijke zuiderburen allemaal net eventjes wat te gek werd, werd aangenomen dat Amaouch lekker terug gegaan was naar Marokko. Niks is echter minder waar, want hij is in Den Haag terecht gekomen nadat zélfs Marokko hem weigerde. En daar zoekt hij nu dus naar een huurwoning. 

Dus mocht je nog een woning weten, tip de beste man vooral. Hij is alleen wel wat veeleisend, hij wil wel zes kamers en geen vier. Op zich niet zo gek als je het ons vraagt; mocht je als gestoorde haatbaard iets willen plannen heb je daar nou eenmaal ruimte voor nodig. 

De gemeente is de engnek ook liever kwijt dan rijk maar zegt niks te kunnen ondernemen zolang hij zich aan de wet houdt.