Verkrachting 11-jarige is vermaak

Vandaag brengen we je het walgelijke verhaal van een 11-jarig meisje dat bezwangerd werd terwijl ze niet weet door wie. Een televisieprogramma gaat daar uitsluitsel over geven in wat het dieptepunt moet zijn van de hedendaagse reality-tv.

Het arme slachtoffer in deze zaak is de inmiddels 12-jarige Tanya. Het meisje raakte op haar elfde zwanger en zei dat het van de 18-jarige buurjongen was. Die gaf toe seks met het meisje te hebben gehad (goed voor vijf tot tien jaar cel), maar een eerdere televisie-uitzending liet een negatieve DNA-test zijn. 

Hierop gaf Tanya te verstaan dat het dan iemand uit haar familie moet zijn geweest, maar ze was zo verstandig niet op nationale televisie te zeggen wie. Haar moeder heeft daar schijt aan. Aan haar heeft Tanya wel verteld wie de vader is, maar dat gelooft de moeder naar eigen zeggen niet: 'ik weet niet of ik mijn dochter nog kan geloven'. Mooi lulverhaal als je het ons vraagt. Moeder ruikt geld over de rug van haar niet een maar zelfs twee keer misbruikte dochter. 

Hoe dan ook, deze hogelijk onverkwikkelijke zaak leidt er nu toe dat men in Oekraïne live op nationale televisie kan horen wie de vader is van Tanya's kind; haar stiefvader, haar 16-jarige broer of haar 18-jarige halfbroer. Waar de Oekraïnsche kinderbescherming of politie in vredesnaam mee bezig is dat dit allemaal kan, is nog niet bekend. 

Kleine toevoeging nog; Vlada Berezyanskaya is de psycholoog die dit allemaal goedgekeurd heeft en verantwoord acht. Vlada, namens heel FOK!: je bent een schande voor je vak.