Skateboarder dreigt Dr. Phil aan te klagen

Dr. Phil heeft met zijn auto een skateboarder aangereden. De skateboarder stak net de straat over via het zebrapad toen hij werd aangereden door de tv-psycholoog.

De politie van Los Angeles zegt tegen TMZ dat Dr. Phil vrijdag net de parkeerplaats bij de Universal Studios had verlaten toen hij het gas van zijn Mercedes intrapte om een bestelbusje in te halen. Tijdens de inhaalmanoeuvre botste hij tegen de skateboarder op een oversteekplaats.

Dr. Phil is uit de auto gestapt om zich over het slachtoffer te bekommeren. De jongen had hem aanvankelijk gezegd dat het prima met hem ging, waarop Dr. Phil is vertrokken. Maar toen de politie na een telefoontje van een omstander poolshoogte kwam nemen, bleek de toestand van het slachtoffer verslechterd. De jongen zei last te hebben van zijn schouder en klaagde over een pijnlijk been. Ambulancemedewerkers adviseerden het slachtoffer voor controle naar het ziekenhuis te gaan.

De politie heeft ter plekke onderzoek gedaan.

Update 17.41 uur

De skateboarder die vrijdag door Dr. Phil is aangereden op een zebrapad dreigt de tv-psycholoog aan te klagen. Het slachtoffer zegt twee dagen niet te kunnen werken als gevolg van de aanrijding en heeft maandag een afspraak met een advocaat.

TMZ citeert uit een post op sociale media waarin het slachtoffer ontkent dat Dr. Phil na de aanrijding uit zijn auto was gestapt, zoals de politie zegt. "Hij is de auto niet uit gekomen, om te informeren hoe het met me ging. Hij vroeg niet eens mijn naam", stelt het slachtoffer Terrence Bembury. Hij vindt ook dat Dr. Phil na het ongeluk had moeten wachten tot de politie er was.

Volgens de politie had de jongen aanvankelijk tegen Dr. Phil gezegd dat het prima met hem ging, waarop Dr. Phil is vertrokken. Maar toen agenten van de LAPD na een telefoontje van een omstander poolshoogte kwamen nemen, bleek de toestand van het slachtoffer verslechterd. De jongen zei last te hebben van zijn schouder en klaagde over een pijnlijk been.

Bij een foto uit een behandelkamer van een ziekenhuis schrijft Bembury: ''Bedankt Dr. Phil, het voelde geweldig te worden aangereden door je Mercedes. Nu mis ik twee dagen werk. Maandag heb ik een afspraak met mijn advocaat." Volgens Bembury staat het vast dat presentator Phil McGraw schuldig is aan het incident. Dr. Phil had net de parkeerplaats bij de Universal Studios verlaten toen hij het gas van zijn Mercedes intrapte om een bestelbusje in te halen. Tijdens de inhaalmanoeuvre botste hij tegen de skateboarder op de oversteekplaats.

Dr. Phil rijdt skateboarder op zebrapad aan
Dr. Phil rijdt skateboarder op zebrapad aan (Foto: BuzzE)