Annabel Nanninga lijsttrekker FvD Amsterdam

ThePostOnline-columnist en journalist Annabel Nanninga wordt lijsttrekker voor Forum voor Democratie (FvD) in Amsterdam. Zij zal de lijst aanvoeren voor de gemeenteraadsverkiezingen in de hoofdstad op woensdag 21 maart. Dat schrijft zij zondag in haar laatste column als redacteur van TPO.

Over zijn Amsterdamse lijsttrekker zegt FvD-leider Thierry Baudet tegen TPO: "Ik ben al jaren fan van Annabel Nanninga. Ze heeft een zeer scherp oog voor wat er misgaat in Nederland en hoe het beter kan en moet. Dat zij nu Forum voor Democratie komt versterken, is als een droom die uitkomt."

Update 09:55 uur
Gyurka Jansen van ThePostOnline betreurd het vertrek van Nanninga zo laat hij aan FOK! weten: "Ik heb altijd met plezier samengewerkt met Annabel. Ze heeft zich in onze kleine redactie altijd enorm hard ingezet en zo zijn we natuurlijk ook echt vrienden geworden. Het blijft natuurlijk Amsterdam, maar ik wens haar alle succes bij haar campagne, die we nu als nieuwsmedium ook op de voet zullen gaan volgen. We verliezen door haar vertrek bij ThePostOnline een harde werker, dus we zullen ook hard aan de slag moeten dat gemis op te vullen."

Annabel Nanninga lijsttrekker FvD Amsterdam
Annabel Nanninga lijsttrekker FvD Amsterdam (Foto: ANP)