Fraser boos op arbiter: "Dat was wel de druppel"

Vitesse kwam donderdag niet langs Zulte Waregem (1-1). Henk Fraser was na afloop niet echt te spreken over scheidsrechter Ivan Bebek.

"Maar het heeft geen nut om tegen mensen te praten die dat soort beslissingen nemen", brieste de oefenmeester in gesprek met FOX Sports.

Hij doelde op een moment na rust, toen Luc Castaignos zich langs Michaël Heylen worstelde en de 1-2 maakte. De treffer werd om onduidelijke redenen afgekeurd. "Dat was voor mij de druppel. Daarvoor had ik al niet veel met die man, maar na dat moment dacht ik: soms moet je gewoon je mond houden. Ik vond het echt matig. In een wedstrijd waarin het verschil tussen Zulte en Vitesse minimaal is, maakt dat soort momenten het verschil. Iedereen ziet het. Wat kan ik daarover zeggen?" vroeg Fraser zich openlijk af.

De oefenmeester benadrukte echter ook dat Vitesse het zelf ook beter had moeten doen. "De uitslag was misschien wel terecht. Maar wij hadden hier meer moeten uithalen.''

Vitesse schiet met de remise weinig op, want de Arnhemmers hebben net als Zulte Waregem nu pas één punt uit drie speelronden. Lazio is koploper in groep K met negen punten, Nice heeft er zes.