Kandidaat-Congreslid VS ontvoerd door aliens

Voor uw dagelijkse dosis 'Only in America' brengen we u Bettina Rodriguez Aguilera, de Republikeinse Congreskandidaat uit Florida. 

Mevrouw Aguilera (59) hoopt net als vele anderen in aanmerking te komen voor een plekje in het Huis van Afgevaardigden in de VS. Op zich niet zo gek, ware het niet dat de beste vrouw acht jaar geleden op de Amerikaanse televisie heeft verkondigd ontvoerd te zijn door aliens. 

Ze claimt op haar zevende voor het eerst in contact te zijn gekomen met onze buitenaardse overlords toen ze ontvoerd werd, opgestraald naar een ruimteschip en ondervraagd door drie aliens die op de Cristo Redentor leken. Maar daar blijft het niet bij, onze Bettina heeft tot op de dag van vandaag nog sporadisch telepatisch contact met haar ontvoerders. 

Er is ook goed nieuws te melden. Naast deze kandidaat zijn er nog zeker vijf anderen in de race voor de zetel en haar campagnebudget is zo'n 10.000 euro dus de kans is groot dat de carrière van deze draak als een nachtkaars uitgaat. Het slechte nieuws is dat de uitspraken helaas in het Spaans zijn. De film is wel bijgevoegd, maar of je er iets mee kan is een tweede. Gevonden ondertitelde versies graag in de reacties!