Officiële trailer voor Black Panther

Zonder te veel van het daadwerkelijke verhaal weg te geven heeft Marvel een eerste lange blik op Black Panther vrijgegeven met de release van de officiële trailer voor de film.

Getoond wordt meer van hoe koning T'Challa van het Afrikaanse land Wakanda zich past in zijn nieuwe rol (de vorige koning, zijn vader T;Chaka, kwam om het leven in Captain America: Civil War) en hoe hij zich staande houdt als de held Black Panther. Ook maakt de trailer duidelijk dat we in Civil War nauwelijks hebben gezien waar T'Challa allemaal toe in staat is.

Black Panther, van Creed-regisseur Ryan Coogler, is vanaf februari volgend jaar te zien. In de hoofdrollen zullen we dan Chadwick Boseman, Lupita Nyong'o, Martin Freeman, Danai Gurira, Michael B. Jordan, Angela Bassett, Forst Whitaker en Andy Serkis zien. Hoewel Steve Rogers en James Barnes aan het einde van Civil War in Wakanda te zien waren, is niet aangekondigd dat Chris Evans en Sebastian Stan ook in Black Panther te zien zullen zijn, wat betekent dat hun aanwezigheid voorlopig een mysterie blijft.