De Bruijn doet álles voor Televizierring Ludo

Actrice Caroline de Bruijn heeft woensdagavond op Twitter een filmpje geplaatst waarin ze laat zien hoe ver ze wil gaan om haar man Erik de Vogel een Televizierring te bezorgen.

In het filmpje wil ze presentator Arjen Lubach dwingen nog meer reclame voor De Vogel te maken en suggereert dat zij de concurrenten van 'Ludo' uit GTST uit wil schakelen. De Vogel neemt het in zijn categorie beste acteur op tegen Thom Hoffman (Dokter Tinus) en Jeroen van Koningsbrugge (Smeris).

Lubach, die zelf ook tweemaal is genomineerd, voerde de afgelopen weken in zijn programma onder de noemer 'Ludo verdient een kudo' campagne voor de populaire GTST-acteur. "Een kudo bestaat niet", fluistert De Bruijn in het filmpje vilein. "Het is kudos - enkelvoud. Weet je wat wel correct is? Zeg maar dag tegen Lubach!"

Cavia

Vervolgens suggereert de actrice - in het dagelijks leven de echtgenote van De Vogel - dat de cavia van Lubach bedreigd moet worden om hem te dwingen meer campagne te gaan voeren. Dit lijkt een knipoog naar Jelle, de parodie op Stan van Eminem die Lubach zestien jaar geleden samen met Janine Abbring maakte. In het nummer fietst een Friese fan van De Kast met zijn cavia het Tjeukermeer in.

Eerder sprak De Bruijn op Twitter al haar steun aan de 'Onze Ludo verdient een kudo'-actie uit. De uitreiking van de Televizierringen is donderdagavond.

De Bruijn doet álles voor Televizierring Ludo
De Bruijn doet álles voor Televizierring Ludo (Foto: BuzzE)