Assassin's Creed Origins DLC-plannen bekendgemaakt

Assassin's Creed Origins krijgt, hoe kan het ook anders, een karrenvracht aan content op en na de lancering op 27 oktober. Er is natuurlijk een Season Pass dat veertig euro gaat kosten, maar gelukkig krijgt de game ook een aantal gratis toevoegingen.

Betaald/Season Pass:
The Roman Centurion and Horus Packs: Twee add-ons met exclusieve outfits, wapens en vervoersmiddelen. Beschikbaar vanaf november.

DLC 1 – The Hidden Ones: Speelt zich af jaren na het conflict in de hoofdgame. Vertelt meer over de Brotherhood en neemt spelers mee naar een nieuwe gebied waar ze het op mogen nemen tegen Romeinse bezetters. Verhoogt de level cap. Beschikbaar vanaf januari 2018.

DLC 2 – The Curse of the Pharaohs: Focust zich op Egyptische mythologie. Je mag een nieuw mythisch rijk verkennen en vechten tegen gewekte farao's en beroemde Egyptische wezens zoals Anubis en een gigantische schorpioen. Verhoogt de level cap en introduceert nieuwe vaardigheden. Beschikbaar vanaf maart 2018.

Gratis:
The Trials of the Gods: Dit zijn tijdelijke evenementen waar je het in 'epische' gevechten opneemt tegen Egyptische goden. Na de lancering van de game krijgen spelers vijftien dagen lang de kans om de eerste Trial of the Gods te voltooien.

The Nomad’s Bazaar: Dit is een handelaar die je dagelijkse quests geeft. Deze quests geven 'exotische prijzen'. Direct bij de lancering van de game beschikbaar.

Foto-modus: Dit is een in-game foto-modus die automatisch foto's deelt met andere spelers. Direct bij de lancering van de game beschikbaar.

Horde-modus: De Gladiator Arena is het podium waarop spelers tegen eindeloze massa's vijanden mogen vechten. Vanaf begin 2018 beschikbaar.

Discovery Tour: Dit is bedoeld als een educatieve optie waarmee de game in een soort digitale museum veranderd. In plaats van gevechten zijn er begeleide tours waar je alles over Egypte kunt leren. Deze zijn ontwikkeld door echte historici. Vanaf begin 2018 beschikbaar.

Assassin's Creed Origins komt uit voor PS4, Xbox One en pc.