Sterspeler Beckham breekt enkel, Giants verliezen ook vijfde wedstrijd

Het zit de New York Giants niet mee in het NFL-seizoen. De ploeg verloor eerder al de eerste vier wedstrijden en daar kwam zondagavond geen verbetering in. De Giants gingen thuis onderuit tegen de Los Angeles Chargers en tot overmaat van ramp raakte de ploeg sterspeler Odell Beckham Jr kwijt met een gebroken linkerenkel. Mogelijk is hij de rest van het seizoen uitgeschakeld.

Beckham was in de voorgaande vier wedstrijden telkens van groot belang en ook tegen de Chargers speelde de wide receiver weer een belangrijke rol. Met een touchdown had hij de ploeg op een 22-17 voorsprong gezet, maar het mocht ook dit keer niet baten. De 24-jarige Beckham probeerde een pass van quarterback Eli Manning te vangen, maar landde verkeerd en brak zijn enkel.

Beckham was al de vierde wide receiver van de Giants die het veld geblesseerd moest verlaten. Ook Brandon Marshall, Sterling Shepard en Dwayne Harris moesten vroegtijdig de kleedruimte opzoeken. Een fieldgoal van Nick Novak en touchdown van Melvin Gordon brachten de Chargers vervolgens voorbij de Giants: 22-27.

Uitslagen NFL zondag
New York Giants - Los Angeles Chargers 22-27
Cincinnati Bengals - Buffalo Bills 20-16
Cleveland Browns - New York Jets 14-17
Detroit Lions - Carolina Panthers 24-27
Indianapolis Colts - San Francisco 49ers 26-23 OT
Miami Dolphins - Tennessee Titans 16-10
Philadelphia Eagles - Arizona Cardinals 34-7
Pittsburgh Steelers - Jacksonville Jaguars 9-30
Los Angeles Rams - Seattle Seahawks 10-16
Oakland Raiders - Baltimore Ravens 17-30
Dallas Cowboys - Green Bay Packers 31-35
Houston Texans - Kansas City Chiefs 34-42