Netflix schrapt promotie The Punisher

De presentatie van nieuwe Marvelserie The Punisher in New York dit weekend gaat niet door. Dat hebben Marvel en Netflix in een gezamenlijke statement bekendgemaakt.

"We zijn verbijsterd en verdrietig over de zinloze daad in Las Vegas dit weekend. Na uitgebreid overleg hebben we besloten dat het niet gepast zou zijn om The Punisher naar New York Comic Con te brengen", laten de bedrijven weten. "Onze gedachten zijn nog altijd bij de slachtoffers en betrokkenen van deze tragedie."

Daredevil-spin-off The Punisher is een van de meer gewelddadige series van Marvel. Jon Bernthal vertolkt daarin de titelrol, een keiharde vechter die het kwaad bestrijd. De acteur en zijn collega's zouden een fanpanel houden op de New Yorkse editie van Comic-Con. Daar worden bezoekers doorgaans getrakteerd op nieuwe beelden of andere onthullingen.

Netflix houdt al tijden de lippen op elkaar als het gaat om een startdatum voor The Punisher, waardoor de hoop van fans gevestigd was op een bekendmaking aankomend weekend. Er gaan ook al langer geruchten dat de streamingservice een verrassingsrelease plant, waarbij de serie onaangekondigd op het platform zou verschijnen.

Netflix schrapt promotie The Punisher
Netflix schrapt promotie The Punisher (Foto: BuzzE)