Stones spelen Amsterdamse Arena plat

Fans hebben genoten van het concert van de Rolling Stones in de Amsterdam ArenA. Dat valt op te maken uit de stortvloed aan berichtjes op social media zoals Twitter. Tijdens de show speelden de ouwe rockers veel van hun legendarische hits.

Naast alle bekende nummers hadden Mick Jagger, Keith Richards, Ron Wood en Charlie Watts nog wat verrassingen in petto. Zo was daar een fraaie versie van 'Shine A Light' van het veelgeprezen album Exile On Main Street en speelde Mick gitaar bij 'You Can't Always Get What You Want'.

Hits die voorbij kwamen waren 'Brown Sugar', 'Start Me Up', 'Sympathy For The Devil' en 'Paint It Black'. Vanzelfsprekend sloegen ze 'Satisfaction' niet over.

Ajax
Mick en Keith hadden het prima naar de zin en maakten wat praatjes met het publiek. Keith zei "thank you very Dutch" en Mick vroeg hoe het met het Nederlandse voetbal ging. Met name was hij geïnteresseerd in Ajax en dat leverde boegeroep op.

Voordat de Stones het podium betraden was het publiek in de stemming gebracht door De Staat. Over twee weken is de band weer terug in ons land. Dan staat een optreden in het Arnhemse Gelredome op het programma.

Stones spelen Johan Cruijff Arena plat
Stones spelen Amsterdamse Arena plat (Foto: BuzzE)